Colić Trade

Samo najbolje je dovoljno dobro!

Stručnost

Ono što nas izdvaja od ostalih jest cjelokupna usluga koji nudimo našim kupcima i suradnicima, točnije, potpuno i kvalitetno savjetovanje temeljeno na iskustvu i stalnom usavršavanju

Uvijek korak ispred

S nama ste uvijek korak ispred. Pratimo nove trendove i saznanja u poljoprivredi te ih rado dijelimo sa našim klijentima.

Rješavamo probleme

Ukoliko imate problema u proizvodnji, naš stručan tim agronoma napraviti će sve kako bi vam pomogli da te probleme savladate.

Podrška

Uz naš tim podršku nam daju i agronomi naših partnera diljem svijeta. Zajedno imamo razvijenu mrežu znanja i iskustva koje vam je uvijek na raspolaganju.

Naša priča

Tvrtka Colić – trade d.o.o. osnovana je 1994 godine. Od tada postižemo uspjeh iz godine u godinu zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu stečenim u direktnoj proizvodnji. Svojim radom i zalaganjem stekli smo povjerenje nekoliko inozemnih tvrtki čije programe danas zastupamo za područje Republike Hrvatske.

Ono što nas razlikuje od ostalih je cjeloviti servis koji nudimo svojim suradnicima i kupcima tijekom cijelog razdoblja proizvodnje, što omogućava stručni profil djelatnika.

Cilj nam je i u budućnosti zadovoljstvo suradnika i kupaca našim programima i uslugama, kao i napredovanje i širenje poslovanja temeljeno i dalje na stručnoj osnovi.

Misija
Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih proizvoda, jer samo najbolje je dovoljno dobro za naše klijente!
Vizija
Biti najbolji pružatelj usluge poljoprivrednicima u Hrvatskoji koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – poljoprivrednicima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvaliteta, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba naših kupaca.

UPOZNAJTE NAŠ STRUČNI TIM

Nevio Colić

Nevio Colić

Direktor

Mob: 098 331 448

nevio@colic.hr

Josip Mesaroš

Josip Mesaroš

Voditelj maloprodaje

Maloprodaja Vrtni centar Kakma

Mob: 099 5189 310

josip@colic.hr

Zvjezdana Zelenika

Zvjezdana Zelenika

Računovodstvo

Veleprodaja vrtni centar Kakma

Mob: 098 344 272

info@colic.hr

Diana Marjanović

Diana Marjanović

Veleprodaja Zagreb

Veleprodaja i marketing

Kontinentalna Hrvatska

Mob: 099 449 6404

diana@colic.hr

Ljubica Rodić

Ljubica Rodić

Veleprodaja

Veleprodaja vrtni centar Kakma

Mob: 098 954 67 02

ljubica@colic.hr

Share This