Biostimulatori - mala pakiranja

Cooperfol - biofungicid 250 ml

COOPERFOL ima jedinstvena svojstva koja djeluju izravno na fiziološki, nutritivni i imunološki sustav. Biofungicid preventivnog i kurativnog djelovanja. Nema karence.

Bombardier biostimulator 250 ml

100% biljni biostimulator i biognojivo dobiven fermentacijom bakterija. Bombardier – prvo organsko biognojivo nove generacije. Ekskluzivni proizvod Kimmitec grupe. 

Katon Nautre - tekući kalij 250 ml

Katon je tekući proizvod baziran na organskom kaliju koji je dozvoljen u ekološkoj poljoprivredi. Kalij je 100% dostupan biljci zbog ETDA i specifičnih aminokiselina.

CaosXT - tekući kalcij 250 ml

Caos XT je proizvod s visokom koncentracijom kalcija koji sprječava i ispravljuje moguće nedostatke kalcija. Njegova posebna formulacija, s lignosulfonskom kiselinom, omogućuje 100% usvajanje kalcija.

Borko - tekući bor 250 ml

BORKO je proizvod dobiven reakcijom borne kiseline s etanolaminom, potpuno topiv u vodi i potpuno dostupan biljci.

RhyzoFL - bioaktivator korjenovog sustava 250 ml

Ne-hormonalni bioaktivator korjenovog sustava. RhyzoFL – prirodni stimulator korijena, koji stimulira korijenov sustav u svim stadijima naročito je važan u proizvodnji rasada, regeneraciji oštećenog korijena.

Mycogel - mikorize u gelu 250 ml

MYCOGEL ima najveću koncentraciju najčišće Mikorize  na tržištu, koja stimulira rast korijena (kao posljedica hifa gljiva). To također poboljšava učinkovitost u apsorpciji vode i hranjivih tvari.

Biostimulatori

Bombardier

100% biljni biostimulator i biognojivo dobiven fermentacijom bakterija. Bombardier – prvo organsko biognojivo nove generacije. Ekskluzivni proizvod Kimmitec grupe. 

Amifort

AMIFORT je organsko tekuće gnojivo koje se temelji na enzimatskoj hidrolizi L-aminokiselina. S AMIFORT aminogramom potičemo rast biljaka, razvoj korijena, zametanje plodova, jednolično dozrijevanje.

Bombardier Sugar

Pionir u segmentu sazrijevanja i povećanja sadržaja šećera u plodu. Bombardier sugar je bionojivo posljednje generacije bazirano na oligosaharidima i aminokiselinama koje potiču i povećavaju sintezu saharoze.

Batallon

Batallon je tekući organski biostimulant i poboljšivač tla koji energično i brzo poboljšava loša tla u u trenucima viših potreba biljaka za hranjivima i veće stimulacije korijena usjeva.

Rhyzo

Ne-hormonalni bioaktivator korjenovog sustava. Rhyzo – prirodni stimulator korijena, koji stimulira korijenov sustav u svim stadijima naročito je važan u proizvodnji rasada, regeneraciji oštećenog korijena.

Fruka

Bio-aktivator zametanja plodova.  Fruka je izvrsna PGR (plant growth regualtor) za poboljšanje zametanja plodova zbog svog specifičnog sastava. Visoka količina aminokiselina čak 62%!

Rhino

Rhino je tekući proizvod koji se temelji na L-cisteinu i folnoj kiselini. Rhino je izravni prekursor za stvaranje proteina, proces diobe stanica, te je izvrstan biostimulator u mnogim metaboličkim i enzimskim procesima u biljci.

Bombardier protein

To je koncentrat biološki aktivnih molekula dobivenih kroz fermentaciju povrća i žitarica, ove molekule poboljšavaju metaboličke procese koji povećavaju sadržaj proteina.

Fructon FL

Pionir u povećanju mase ploda (obujma i težine). Poboljšava fenofazu rasta plodova i kvalitetu ploda, sprečava pucanje ploda, povećava kvalitetu i kvantitetu proizvodnje. 

Folijarna kompleksna gnojiva

Borko

BORKO je proizvod dobiven reakcijom borne kiseline s etanolaminom, potpuno topiv u vodi i potpuno dostupan biljci.

Katon Nature

Katon je tekući proizvod baziran na organskom kaliju koji je dozvoljen u ekološkoj poljoprivredi. Kalij je 100% dostupan biljci zbog ETDA i specifičnih aminokiselina.

Phospeed

Organo mineralno tekuće NPK gnojivo je posebno dizajnirano za osiguravanje fosfora na najefekasniji način. Koristeći ovu formulaciju, imamo brže i efikasnije usvajanje fosfora od strane biljke.

CaosXT

Proizvod s visokom koncentracijom kalcija koji sprječava i ispravljuje moguće nedostatke kalcija u svim vrstama. Njegova posebna formulacija, s lignosulfonskom kiselinom, omogućuje 100%u kompleksnost kalcija.

Huminske kiseline i mikroelementi

Greencrop

Korektor nedostatka Cinka, Mangana i Magnezija. Izvrstan preparat za prevenciju i kontrolu nedostataka uzrokovanih deficitom i dizbalansom navedenih hranjiva.

Tundamix EDTA

Tundamix je kombinacija 100% vodotopivih mikroelemenata. Specijalno je formulirana da spriječi i ispravi nedostatke u biljci.

Humicrop

HUMICROP je mikrogranulirani proizvod na bazi Leonadrita s visokim sadržajem humusne kiseline. HUMICROP poboljšava strukturu tla, pogoduje apsorpciju mikro i makro nutrijenata i smanjuje potrebu za mineralnim gnojivima. 

Biopesticidi

Cooperfol - biofungicid

COOPERFOL ima jedinstvena svojstva koja djeluju izravno na fiziološki, nutritivni i imunološki sustav. Biofungicid preventivnog i kurativnog djelovanja protiv sive pljesni, pepelnice, pjegavosti lišća itd. Nema karence. 

Coopersoil - biofungicid

COOPERSOIL ima jedinstvena svojstva koja djeluju izravno na fiziološki, nutritivni i imunološki sustav. Biofungicid preventivnog i kurativnog djelovanja protiv bolesti iz tla kao npr. Fusarium, Phytophtora, Rhizoctonia, Verticillium,Phytium, Sclerotinia, Mycosphaerella itd.

Kubica - biobaktericid

KUBICA je biobaktericid širokog spektra djelovanja. Preporuča se primjena za kontrolu  bolesti koje uzrokuju bakterije Xanthomonas, Clavibacter, Ralstonia, Pseudomonas, Erwinia i druge. 

Interra - bionematocid

Interra je bionematocid koji se preporuča za primjenu na tlima koji su zaraženi nematodama. Interra je djelotvorna protiv fitopatogenih nematoda. 

Silitec - kalijeva staklena voda

SILITEC po svojoj kemijskoj prirodi, ima sposobnost da apsorbira vlagu tako da se koristi kako bi se smanjila količina slobodne vode (rosa, kiša, magla itd.) koji je primijenjen na nadzemnom dijelu usjeva kao što su listovi, stabljike i plodovi. S toga, zbog nedostatka vlage, smanjen je razvoj patogena poput Botrytisa, Sclerotinie, plijesni i pepelnice. .

Mikrobiološka sredstva i poboljšivači

MYCOGEL - mikorize u gelu

Mikrobiološki preparat s  najvećom koncentracijom najčišće Mikorize  na tržištu, koja stimulira rast korijena (kao posljedica hifa gljiva). To također poboljšava učinkovitost u apsorpciji vode i hranjivih tvari.

Tricode

 Mikrobiološki preparat koji sadrži antagonističke gljive Trichoderma asperellum i Trichoderma viride. Koristi se kao sredstvo za biološku kontrolu patogenih mikroorganizama, za poboljšanje strukture tla i stvaranje povoljnih uvjeta za rast i razvoj biljke. 

Moversalt

Proizvod s visokim performansama ispiranja u zasićenim slanim tlima kao što su kloridi, karbonati itd. Moversalt sadrži plomaleičnu kiselinu visoke čistoće te mobilizira kalcij i magnezij blokiran u tlu kako bi maknuli soli koje oštećuju naše usjeve. Dodatno, Moversalt je obogaćen kalcijem kako bi se pospješio učinak uklanjanja soli.

pH Kontroler

pH kontroler je hranjiva otopina koja je razvijena kako bi ispravili pH otopine za prskanje ili fertirigaciju. Također ima učinak okvašivanja dodavanjem surfaktanta koji poboljšava učinkovitost tretmana. Osim toga, sadrži i sredstvo protiv pjenjenja tako da se može dodati u otopinu kako bi spriječili pjenu.

Oxigeno 100 - vodikov peroksid

OXYGENO 100 je vodikov peroksid stabiliziran na 35%. OXYGEN 100 je tekući proizvod posebno razvijen za dezinfekciju prehrambene industrije, komore, dezinficiranje sustava za navodnjavanje, plastenika i staklenika te sličnih kontaktnih površina u poljoprivrednoj proizvodnji.

Share This