CHEMIA-JER BIOLOŠKO JE NAJBOLJE

Paleta CHEMIA proizvoda nudi najpotpunije rješenje za promjenjive potrebe tržišta. Svaki CHEMIA proizvod specijaliziran je da zadovolji najviše zahtjeve kvalitete, potrebe kupca, ali i težnju za očuvanjem zdravlja ljudi i okoliša.

BOTRIUM - mikroelementi koji stimuliraju obrambene mehanizme kod napada sive plijesni

BOTRIUM je močivo prašivo čija je smjesa esencijalna za rast i razvoj biljaka. BOTRIUM je obogaćen prirodnim zeolitima koji kompletiraju i optimiziraju utjecaje hranjivih tvari te stimuliraju obrambene mehanizme biljaka tako da mogu neometano rasti, razvijati se i plodonositi u nepovoljnim uvjetima. Sve sirovine sadržane u BOTRIUM-u stvaraju povoljne uvjete za normalan rast biljaka u prisutnosti nepovoljnih okolišnih uvjeta kao što je napad Botrytis cinerea (Siva plijesan).

BOTTOM Z - elementi koji pomažu biljci da nastavlja s rastom iako je prisutna gljivica koja uzrokuje pepelnicu

BOTTOM Z je vodotopivo prašivo koje je mješavina mikroelemenata koji su esencijalni za rast i razvoj biljaka. BOTTOM Z je obogaćen s prirodnim biljnim ekstraktima koji upotpunjuju i povećavaju učinke hranjivih tvari te stimuliraju imunološki sustav biljaka na način da mogu rasti, razvijati se i plodonositi u raznim teškim uvjetima. Sirovine koje su sadržane u BOTTOM Z-u stvaraju uvjete koji idu u prilog normalnom rastu i razvoju usjeva iako je na njemu prisutna gljiva koja uzrokuje pepelnicu.

NEMAFERT L - tekući ekstrakt tanina koji ojačava korijen i omogućuje razvoj usjeva unatoč prisustvu nematoda

NEMAFERT L poboljšava vitalnost tla i razvoj korijenovog sustava. NEMAFERT L ima veoma kisel pH i zbog toga razloga stvara nepovoljan okoliš za nematode. Proizvod se koristi na svim voćkama, povrću, industrijskom bilju, cvijeću te u rasadnicima.

NUTRAFID - elementi koji koji potiču rast i štite biljke u uvjetima prisustva lisnih ušiju

NUTRAFID stimulira imuni sustav biljaka tako da mogu normalno rasti i razvijati se te proizvoditi plodove iako se nalaze pod teškim utjecajem okoline. Sirovine koje se nalaze u NUTRAFIDU stvaraju povoljne uvjete za normalan rast iako se biljka nalazi u uvjetima koji potiču pojavu lisnih ušiju i ostalih insekata (npr. gusjenica).

NUTRAMITE TOP - mješavina sastojaka temeljenih na organskom ugljiku i manitolu koji pomažu obrani biljaka kod napada grinja

NUTRAMITE TOP je organski proizvod koji stimulira imunitet biljke u obrani protiv protiv grinja.

Pogodan je za integriranu i ekološku proizvodnju jer ne ostavlja rezidue na tretiranim biljkama.

PLASTOP CU - bakrov sulfat i cinkov oksid koji su osnova ovog proizvoda preveniraju napad plamenjače

Tvari sadržane u PLASTOP CU absorbirane su u inertnom prirodnom supstratu koji osigurava bolje prijanjanje na tretiranu površinu. Ovako formuliran, proizvod se ne ispire sa površine.

Bakar sadržan u PLASTOP CU obavlja važne fiziološke procese na tretiranim biljaka te prevenira napad plamenjače

PLAST OFF L - ekstrakt tanina iz kestena potiče obrambene reakcije protiv različitih biotičkih i abiotičkih bolesti

Supstance u PLAST OFF L proizvodu potiču obrambene reakcije i aktiviraju razvoj prirodnih supstanci protiv različitih bolesti. PLAST OFF L formira tanak, hranjiv, biorazgradiv film, koji ima sposobnost smanjiti evapotranspiraciju tijekom vrućih razdoblja koja dovodi do  pucanja plodova.

NUTRAFEED - otopina morskih algi koja stimulira vegetativan rast i imunološki sustav biljke

Sirovine sadržane u NUTRAFEED-u stvaraju povoljne uvjete za normalan rast. NUTRAFEED je prirodni proizvod koji sadrži koncentriranu otopinu morskih algi. Proizvod je posebno dizajniran da stimulira vegetativni rast na svim usjevima

CMC PLUS - skupina sirovina stvara povoljne uvjete za normalan rast usjeva čak i u prisutnosti nepovoljnih okolišnih čimbenika.

CMC PLUS je bitno rješenje za rast i razvoj biljaka. Proizvod je posebno dizajniran za poboljšanje vegetativnog rasta na svim usjevima.

CMC PLUS pomaže imunološkom sustavu biljke da brže raste, razvija se i plodonosi čak i u teškim uvjetima. Skupina sirovina sadržanih u CMC PLUS stvara povoljne uvjete za normalan rast usjeva čak i u prisutnosti nepovoljnih okolišnih čimbenika.

Share This