Zastupstva

Široka paleta

Bez obzira jeste li proizvođač, trgovac, tvrtka, znanstvenik, student ili hobist, sigurni smo da će Vas naša ponuda i programi zainteresirati!

Specijalizirana ponuda

Izabrali smo samo najbolje proizvode za vašu poljoprivrednu proizvodnju.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja vezana za naše proizvode ili ste zainteresirani za postati naš partner slobodno nas kontaktirajte

Samo najbolje je dovoljno dobro

Svojim radom i zalaganjem stekli smo povjerenje nekoliko inozemnih tvrtki koji su lideru u svom području rada, a čije programe danas zastupamo za područje Republike Hrvatske

Yara

Yara je vodeća svjetska kemijska tvrtka koja nudi rješenja za održivu poljoprivredu i okoliš. Njihova gnojiva i programi ishrane usjeva pomažu vam osigurani najviše prinose uz najbolju kvalitetu.  Yara nudi široki izbor NPK i specijalnih gnojiva.

Yara

Hazera je svjetski lider u industriji sjemena sa sjedištem u Izraelu i Nizozemskoj s podružnicama u dvanaest zemalja i preko 100 dodatnih tržišta. Članica je Limagrain Grupe s Clause i Vilmorin-om sa sjedištem u Francuskoj. Uzgajivači su u središtu svega što rade, a stručni tim pomaže pri odabiru sortimenta i pružanjem smjernica tijekom proizvodnje.

Kao član Limagrain grupe, Hazera koristi globalnu istraživačko-razvojnu mrežu i tehnološku sposobnost jedne od najvećih svjetskih kompanija za sjeme.

Kimitec Group

Kimitec je biotehnološka tvrtka koja je lider u području mikrobioloških preparata i biostimulatora. Dobitnici dvije godine za redom prestižne nagrade Europske komisije za inovativnost Horizon 2020, Kimitec je specijaliziran u razvoju specijalnih gnojiva prilagođenim različitim čimbenicima i uvjetima proizvodnje te su njihovi proizvodi odgovor za probleme u suvremenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Koppert Biological Systems

Jedan od najstarijih svjetskih proizvođača korisnih organizama za oprašivanje i biološku borbu. Kada se spomene pojam biološke zaštite, Koppert je najčešće prva asocijacija. U Colić – trade-u prvi smo uveli na tržište korisne organizme za biološku zaštitu u komercijalnu primjenu, pa se već može reći da je u Hrvatskoj prva asocijacija vezana za pojam biološke zaštite uz Koppert i Colić – trade!

Irritec

Intenzivna proizvodnja poljoprivrednih kultura zahtijeva i navodnjavanje. To je danas izraženo u svim segmentima biljne proizvodnje, prije svega u povrtlarstvu, ali i u voćarstvu, vinogradarstvu. Irritec je talijanska tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne sustave i opremu za navodnjavanje. Kod nas su se već dokazali kap po kap cijevi različitih debljina i razmaka kapaljki.

Agri Polyane

Francuska tvrtka koja je izmislila foliju, stalno ju usavršava tijekom proteklog 50 godišnjeg postojanja. Danas je definitivno najjači i najkvalitetniji proizvođač svih vrsta folije, pa tako i one koja se koristi u poljoprivredi, u svijetu. Colić – trade u ponudi ima sve vrste folija za pokrivanje plastenika i tunela, kao i mulch foliju za pokrivanje tla. Najbolji dokaz kvalitete je činjenica da ponajbolji svjetski proizvođači plastenika koriste Polyane foliju kao tvorničku pri isporuci novih objekata. Da folija nije samo folija, dokazuje iskustvo djelatnika tvrtki Polyane i Colić – trade temeljeno na poljskim pokusima koje provodimo svake godine.

Csalomon

Novost u ponudi su lovke za neke najvažnije štetnike poljoprivrednih kultura. Csalomon® lovke patent su Instituta za zaštitu bilja iz Budimpešte, a sadrže feromone ili hranidbene atraktante koji privlače štetnike. Lovke se koriste za detekciju štetnika, određivanje kritičnih brojeva ili za suzbijanje štetnika metodom masovnog ulova.

Richel

Richel je zasigurno najjača svjetska tvornica za proizvodnju u prvom redu plastenika, ali i objekata za uzgoj stoke i peradi (staje za krave, ovce, koze, perad), te skladišta i natkrivenih zaklona.
U preko 30 godina postojanja, Richel je postao vodeći proizvođač u svijetu, čiji se plastenici nalaze na gotovo svim područjima zemaljske kugle. Dosada je izgrađeno gotovo 3000 ha.
Colić – trade u ponudi ima čitavu lepezu Richelovih plastenika različitih dimenzija.

Kekkilä Professional

Kekkilä Professional razvija i proizvodi visoko kvalitetna rješenja za profesionalne proizvođače presadnica. Kekkilä je lider u proizvodnji visoko kvalitetnih supstrata i podloga za optimalni rast biljke. Njihovi proizvodi donose optimalne i uniformne rezultate u preko 70 zemalja širom svijeta. Prvorazredna sirovina su srce svih Kekkilä proizvoda. Kekkilä supstrati su napravljene od pažljivo izabranog, prvoklasnog Sphagum treseta dobivenog iz vlastitog uzgoja. Jedni su od najboljih proizvođača profesionalnih supstrata i nude širok izbor proizvoda za sve vrste biljaka i uzgojne uvjete.

Unimer

ORGANSKA, ORGANSKO-MINERALNA i BIO super gnojiva

Razvoj poljoprivrede u skladu s prirodom vizija je koju UNIMER ostvaruje odgovornim djelovanjem u svrhu očuvanja ekosustava i ponudom učinkovitih, sigurnih, ekološki prihvatljivih i komercijalno isplativih gnojiva.

Imate pitanja vezana za našu ponudu?

Ukoliko imaš pitanja vezana za određen proizvod ili uslugu slobodno nas kontaktiraj, naš stručni tim rado će odgovoriti na sva vaša pitanja!

Share This