Pherobank

 

Pherobank ima najveću svjetsku kolekciju feromonskih spojeva. Više od 500 jedinstvenih spojeva feromona su dostupni iz njihove opsežne zalihe i mogu biti isporučen brzo nakon primitka narudžbe.

Strogi program kontrole kvalitete osigurava da ćete dobiti najkvalitetniji proizvod za optimalnu identifikaciju štetnika. Njihovi referentni spojevi feromona koriste se širom svijeta te su postali industrijski standard u identifikaciji feromonskih spojeva. Pherobank također razvija, proizvodi i formulira vrhunsku kvalitetu feromonskih proizvoda koji se širom svijeta selektivno koriste za otkrivanje više od 300 različitih vrsta štetnih insekata. Pored toga, mamci po mjeri mogu se proizvesti na temelju specifikacije klijenta. Novi feromoni se kontinuirano otkrivaju i mogu se proizvesti na zahtjev. Naše Usluge uključuju optimizaciju feromonskih smjesa za razvoj mješavina za regiju i identifikacija novih feromona. Pomoću našeg  proizvodnog pogona možemo proizvesti feromone specifične za insekte.

Nakon više od 40 godina iskustva u području identifikacije i sinteze feromona, Pherobank sada posjeduje najveću svjetsku kolekciju  feromonskih spojeva lepidoptera.

Feromonske lovke

Na tržištu postoje različiti tipovi lovki, koje su i patentirane. Lovke su konstruirane tako da svojim oblikom, bojama i izvedbom privlače štetnike koji u njih ulaze te iz njih više ili ne mogu izaći ili vrlo teško izlaze. U ili na lovke postavi se i ampula s atraktantom ili feromonom koji također privlače štetnike opisanim kemijskim putem.

Colić Trade u ponudi ima široku paletu feromona i lovki

Za sve informacije o lovkama i listu štetnika za koje postoje feromoni pogledajte u katalogu pherobanka.

Feromoni dostupni za navedene štetnike:

Share This