Proizvodi

Gnojiva

Nudimo široku paletu Yarinih granuliranih NPK gnojiva, vodotopivih Yara Kristalona, folijarnih gnojiva do organskih gnojiva i supstrata.

Sjeme

U našoj ponudi možete pronaći sjeme renomiranih sjemenskih kuća kao što su Takii i Enza Zaden. Sve što trebate za vašu profesionalnu poljoprivrednu proizvodnju.

Navodnjavanje

Irritec je talijanska tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne sustave i opremu za navodnjavanje. Kod nas su se već dokazali kap po kap cijevi različitih debljina i razmaka kapaljki.

Plastenici i folije

Colić – trade u ponudi ima čitavu lepezu Richelovih plastenika različitih dimenzija.
Dosada smo na području Dalmacije i Istre izgradili nekoliko desetaka objekata različitih dimenzija, površina od 700, 1000, 2000, pa sve do megaprojekata veličine 20000 m2, a zadovoljstvo vlasnika je naša najbolja referenca.

Također nudimo visokokvalitetne, UV stabilizirane višegodišnje folije tvrtke Agri Polyane.

Biološki preparati

Oprašivanje bumbara, biološka zaštita, feromonski mamci, atraktanti, biopesticidi, mikrobiološki poboljšivači tla samo su dio palete koji imamo za vas, a dio su biološke i biotehničke zaštite bilja koju Colić – trade ima u ponudi!

Biostimulatori

Biostimulatori su kompleksi prirodnih biljnih ekstrakata koji stimuliraju fiziloški razvoj biljke na najpovoljniji način. Partneri smo s dvije španjolske firme koji su lideri u segmentu aminokiselina i mikrobioloških preparata. Zavirite u našu paletu biostimulatora i izaberite samo najbolje za vaše biljke.

Share This