NEMAFERT L

Tekući ekstrakt tanina koji ojačava korijen i omogućuje razvoj usjeva unatoč prisustvu nematoda.

Kategorija:

Opis

Tekući ekstrakt tanina koji ojačava korijen i omogućuje razvoj usjeva unatoč prisustvu nematoda.

SASTAV: Ugljik (C) biološkog podrijetla . . . . . . . . . . . .  20 %

OSOBINE PROIZVODA: NEMAFERT L je specijalno gnojivo koje ojačava korijen te omogućuje razvoj i produktivnost usjeva u prisutnosti nematoda u tlu.

NEMAFERT L poboljšava vitalnost tla i razvoj korijenovog sustava. NEMAFERT L ima veoma kiseo pH i zbog toga  stvara nepovoljan okoliš za nematode. Proizvod se koristi na svim voćkama, povrću, industrijskom bilju, cvijeću te u rasadnicima.

NEMAFERT L se može rabiti u konvencionalnoj, integriranoj i ekološkoj poljoprivredi na svim usjevima te ne ostavlja nikakve rezidur niti ima karencu.

DOZACIJA: NEMAFERT L se rabi u dozama od 20 do 30 l/ha.

Prilikom presađivanja (8 do 10 dana prije) i u navodnjavanju najbolji učinak ima ako se primjeni u zadnjem ciklusu navodnjavanja kako ne bi došlo do gubitka sredstva. Za najbolju zaštitu usjeva preporuča se ponoviti tretman svakih 3 do 4 puta tijekom sezone svakih 15 do 20 dana s obilnom količinom vode.

MIJEŠANJE: preporučuje se prije miješanja napraviti test NEMAFERT L sredstva i sredstava koji se primjenjuju. Ne može se miješati sa sredstvima alkalne reakcije. Važno je držati pH otopine oko 3,5 do 4 da bi ona bila stabilna te da bi imala najbolji učinak primijenjenog proizvoda.

Pakiranja: 5 L

Kemijsko-fizikalna svojstva: pH = 3.5

Gustoća na 20 °C = 1.240 kg/l

Share This
%d blogeri kao ovaj: