PLASTOP CU

Bakrov sulfat i cinkov oksid koji su osnova ovog proizvoda preveniraju napad plamenjače.

Kategorija:

Opis

EC GNOJIVO – MJEŠAVINA MIKROELEMENATA BAKRA (Cu) I ZINKA (Zn) (Sulfat).

SASTAV:
Bakar (Cu) . . . . . . . . . . 15 %
Zink (Zn) . . . . . . . . . . 0,5 %

Sirovine: trobazni bakrov sulfat i cinkov oksid

KARAKTERISTIKA: PLASTOP CU je kombinacija bakra i smeđih morskih algi u obliku močivog prašiva koji sadrži veliku količinu prirodnih spojeva za rast kao što su vitamini, auksini, giberelini, citokinini, aminokiseline, ugljikohidrate i bakar.

PLASTOP CU se temelji na biljnim ekstraktima koji pogoduju ishrani te zaštiti bilja. Dobro je poznato da su ove supstance ponašaju kao djelotvorni izmjenjivači u biljci koji su sposobni stimulirati obrambene reakcije i aktivirati razvoj prirodnih tvari protiv različitih biotskih i abiotskih nepovoljnih uvjeta.

Tvari sadržane u PLASTOP CU apsorbirane su u inertnom prirodnom supstratu koji osigurava bolje prianjanje na tretiranu površinu. Ovako formuliran, proizvod se ne ispire s površine.
Bakar sadržan u PLASTOP CU obavlja važne fiziološke procese na tretiranim biljaka.
PLASTOP CU se brzo usvaja i transportira unutar biljke gdje potiče biljku na određene akcije.
PLASTOP CU se može koristiti u povrću, voću, cvijeću, industrijskom usjevu.

Koristi se u integriranoj, konvencionalnoj i organskoj poljoprivredi. Najbolje rezultate pokazuje kod primjene svakih 7 do 8 dana.

DOZACIJA: PLASTOP CU se koristi za folijarnu primjenu u dozi od 2 kg/ha

MIJEŠANJE: PLASTOP CU je kompatibilan sa svim proizvodima koji se inače koriste uz iznimku proizvoda jake alkalne reakcije.

UPOZORENJE: Tretmane obaviti u hladnijim periodima dana tako da se temeljito i ravnomjerno nanese proizvod. Preporuka je dodati sintetski ili prirodni zeolit.

Pakiranja: 1 kg
Kemijsko-fizikalna svojstva: pH = 7.5

Share This
%d blogeri kao ovaj: