NUTRAFID

Elementi koji koji potiču rast i štite biljke u uvjetima prisustva lisnih ušiju.

Kategorija:

Opis

SASTAV:

Vodotopivi mangan (Mn) . . . . . . . . 1%

Vodotopivi Cink (Zn) . . . . . . . . . . 1 %

Osobine proizvoda: NUTRAFID je tekuća mješavina mikroelemenata koji su esencijalni za rast i razvoj biljaka. Proizvod je specijalno dizajniran da preventivno djeluje ili suzbije štete uzrokovane deficijencijom mikroelemenata mangana i cinka u svim usjevima.

NUTRAFID je komplementaran s prirodnim biljnim ekstraktima koji optimiziraju nutritivne efekte. Ujedno stimulira imuni sustav biljaka tako da mogu normalno rasti i razvijati se te proizvoditi plodove iako se nalaze pod teškim utjecajem okoline. Sirovine koje se nalaze u NUTRAFIDU stvaraju povoljne uvjete za normalan rast iako se biljka nalazi u uvjetima koji potiču pojavu lisnih ušiju i ostalih insekata (npr. gusjenica).

NUTRAFID se može koristiti u svim voćnim kulturama, hortikulturi, cvjećarstvu te  industrijskim usjevima u svakoj razvojnoj fazi bilo na otvorenom ili u zaštićenom prostoru. Kako NUTRAFID ne ostavlja nikakve rezidue na tretiranim biljkama, ovaj proizvod se može koristiti u integriranom  i organskom uzgoju.

DOZIRANJE: NUTRAFID se koristi u dozama od 2,5 do 3,0 ml/l vode odnosno u dozi od 1,5 do 2,5 l/ha.

MIJEŠANJE: NUTRAFID se može miješati sa svim sredstvima koja se obično koriste uz iznimku sredstava koja su jake alkalne ili kisele reakcije.

UPOZORENJE: Preporuča se primjena sredstva u hladnijim periodima dana, najbolje navečer. Sredstvo mora biti ravnomjerno i dobro aplicirano te se preporučuje dodavanje okvašivača.

NUTRAFID nije otrovan za ljude, biljke, korisne kukce ili okoliš.

Pakiranje: 1 L.

Kemijsko-fizikalna svojstva: pH = 8.0

Gustoća pri 20 °C = 1.050 kg/l

Share This
%d blogeri kao ovaj: