Koncentrirano folijarno gnojivo YaraVita Mediterano

Sastav – N, P, Mg, B, Zn

Nahranite svoje masline i vinograde novom generacijom vrhunskih folijarnih gnojiva YaraVita Mediterano i one će vam uzvratiti vrhunskim prinosom.

YaraVita Mediterano sadrži poboljšivače usvojivosti, prijemčivosti, natopljenosti, suspenzije čime je osiguran unos i iskoristivost dodatnih hranjiva putem lista. Ujedno su YaraVita jedna od najkoncentriranijih folijarnih gnojiva na tržištu, što ih čini ekonomski izrazito povoljnim, jer jednom litrom YaraVita gnojiva dajemo puno veću količinu čistog hranjiva od većine proizvoda na tržištu!

YaraVita Mediterano je kombinacija najvažnijih hranjiva za poboljšanje cvatnje kod većine mediteranskog voća i povrća. Sadrži značajnu količinu magnezija, bora i cinka, te je idealan za aplikaciju prije cvatnje, da poboljšamo cvatnju i oplodnju, kao i za primjenu nakon berbe voćaka, da pojačamo koncentraciju mikro elemenata u voćkama za sljedeću sezonu.

Sa ciljanom folijarnom gnojidbom, temeljenoj na specifičnim proizvodima kao što su makro i mikro elementi neophodni za fiziološke procese u biljci, možemo postići više nego zadovoljavajuće rezultate uz relativno male troškove te značajno povećati prinos!

Preporučena primjena: 5-10 l/ha na maslinama, u voćnjacima, plodovitom povrću i voću prije i nakon cvatnje, te nakon berbe, a prije opadanja lišća.

Kontaktirajte nas za više informacija putem facebooka ili telefona:

099 623 8824 – Andrej andrej@colic.hr

099 783 6214 – Ivan ivan@colic.hr

#Yara#KnowledgeGrows#Fertilizer

SAMO NAJBOLJE JE DOVOLJNO DOBRO!

 

Ukoliko trebate gnojivo tokom vegetacije preporučamo vam  Yara Vita FRUTREL. Najkompletnije folijarno gnojivo za vinogradarstvo i voćarstvo. Sastav NP (CaO, MgO) dodatno obogaćeno s mikroelementima borom i cinkom.

Share This
%d blogeri kao ovaj: