Irritec – najbolja rješenja za sustave navodnjavanja

Poljoprivredna proizvodnja danas je nezamisliva bez suvremenih sustava za navodnjavanje. Ovo se odnosi na sve segmente poljoprivrede – voćarstvo, povrtlarstvo, vinogradarstvo, ratarstvo… Irritec je talijanska tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne sustave i opremu za navodnjavanje. Kod nas su prisutni već nekoliko godina sa cijevima kap po kap, fitinzima i automaticima.

Colić – trade je u mogućnosti isporučiti filterske stanice, automatske ili manualne, kakvih je već nekoliko instalirano na
području Hrvatske.

Osim filterskih stanica i sustava kap po pak izdvojili bi i IRRITEC sustavi fertirigacije, koji kombiniraju praktičnost i pouzdanost modernim sustavom ubrizgavanja hranjivih tvari. Upravljanje prihranom je regulirano jednostavnim fertirigacijskim formulama koje se mogu odrediti prema agronomskim / prehrambenim potrebama usjeva.  Ergonomski dizajn naših strojeva također omogućava korisniku udobno postavljanje ciklusa navodnjavanja i prihrane  i obavljanju redovitih i izvanrednih radova održavanja u potpunoj sigurnosti i udobnosti. Svi naši strojevi su EC certificirani.

Vrlo je bitno izabrati pravi sustav navodnjavanja za određenu kulturu. U mogućnosti smo pružiti Vam kvalitetan savjet za sve uvjete navodnjavanja, uz pomoć kompjuterskog programa, ali i višegodišnjeg iskustva. Također, u mogućnosti smo projektirati sustave navodnjavanja za sve vrste površina (poljoprivredne površine, ukrasne površine, sportski tereni). U svakoj situaciji – na otvorenom polju, voćnjaku, vinogradu ili stakleniku – Irritec je osmislio najbolji sustav navodnjavanja kako bi zadovoljio vaše potrebe. Da biste saznali više, naš prodajni tim rado će odgovoriti na vaše individualne zahtjeve.

Za više informacija slobodno kliknite na link ispod:

Share This
%d blogeri kao ovaj: