Kekkilä Professional razvija i proizvodi visoko kvalitetna rješenja za profesionalne proizvođače presadnica

Nudimo široku paletu proizvoda od tresetnih supstrata do ploča za proizvodnju povrća u hidroponiji. Široka paleta proizvoda nudi riješenja za proizvodnju tokom cijelog životnog ciklusa biljke od nicanja sadnica i reznica do presađivanja i rasta biljaka. Sigurni smo da ćete pronaći optimalno rješenje za vašu specifičnu kulturu, fazu i metodu uzgoja. 

Od brige za sadnice i reznice do proizvodnje bobičastog voća bilo u tunelima ili velikim kontejnerima na otvorenom do upravljanja najsuvremenijim hidroponskim sustavom, naši kupci su različiti s različitim potrebama. Ono što im je zajedničko jest njihovo povjerenje da se mogu osloniti na našu stručnost kako bi im pomogli u postizanju jedinstvenog rasta, vrhusnke kvalitete i visokog prinosa.

Kekkilä podloge napravljene su od pažljivo izabranog prvoklasnog Sphagatum treseta pronađenog na najvećem vlastitom nalazištu treseta na Baltiku.  Stoga možemo obećati našim kupcima da su sirovine čiste, sigurne i odgovorne. Budući da Kekkilä kontrolira cijeli proizvodni lanac od močvare do vreće, možemo biti sigurni da proizvodi udovoljavaju našim visokokvalitetnim standardima u Colić Tradeu.  Kekkilä koristi treset jer osigurava organsku sigurnu proizvodnju bez klica i korova. Treset je optimalna sirovina za  supstrate jer zadržava vlagu i hranjive tvari. Osim toga, prirodno niska razina pH i EC treseta omogućuje laku prilagodljivost potrebama uzgajivača.

Za više informacija slobodno kliknite na link ispod:

Share This
%d blogeri kao ovaj: