Omogućiti biljkama snažan rast, a istovremeno poboljšavajući vigor te povećavajući otpornost na stres glavna je zadaća proizvođača i agronoma. Biljke s jače razvijenim korijenovim sustavom otpornije su na bolesti, štetnike i stres, a tijekom vegetacije više plodonose.

Suvremena poljoprivredna proizvodnja mora se bazirati na revolucionarnim metodama i kvalitetnim preparatima, no kako odabrati  kvalitetu u moru raspoložive kemije teško je razlučiti čak i najiskusnijima.

Proizvodi koje Colić Trade ima u ponudi, pokazuju izvrsne rezultate u vrlo kratkom vremenu, a sadrže sve što je biljkama potrebno kako bi formirale organe i stvorile kvalitetne i visoke prinose.

Idealni proizvodi za primjenu u svim kulturama, za zdrave biljke i visoke prinose i kod nestabilnih vremenskih uvjeta

BOMBARDIER je novi koncept Biostimulatora koji je 100% prirodnog podrijetla. Ovaj upotpunjeni i višenamjenski biostimulator dobiven je procesom bakterijske fermentacije koja je ekskluziva. Pogodan je za upotrebu u konvencionalnoj i ekološkoj proizvodnji. Zbog svog stimulirajućeg učinka, BOMBARDIER se koristi za lakše prevladavanje kritičnih faza i stresnih uvjeta tijekom vegetacije.

RHYZO – Ne-hormonalni bioaktivator korijenovog sustava. Primjenom ovog proizvoda potičete izvanredan razvoj sekundarnog i tercijalnog korijena i to bez hormona. Smanjujete stres prilikom presađivanja  te osiguravate homogen i ravnomjeran rast usjeva.  Primjenjuje se fertirigacijom u dozama za hortikulturu od 1 kg/ha te za voće, citruse i vinovu lozu 2-3 kg/ha.

FRUKA – Bio-aktivator zametanja plodova.  Poboljšava kvalitetu cvatnje i povećava broj zametnutih plodova. Povećava prinose i kvalitetu ploda, bez deformacije i pucanja plodova. Primjenjuje se folijarno 1g/l vode

MYCOGEL ima najveću koncentraciju najčišće Mikorize  na tržištu, koja stimulira rast korijena (kao posljedica hifa gljiva). To također poboljšava učinkovitost u apsorpciji vode i hranjivih tvari (tako što otapa nedostupan fosfor), čime osigurava veću fiziološku aktivnost i veću kvalitetu i kvantitetu proizvodnje.

YARA MILA COMPLEX ima veliku topivost te se koristi u osnovnoj gnojidbi i za prihranu tijekom vegetacije jer se granule otapaju odmah u dodiru s vlagom iz tla te se usjevi hranjivim elementima opskrbljuju trenutno. Često se u proizvodnji koristi tako da se 2/3 primjeni u osnovnoj gnojidbi,  a 1/3 u prihrani.

YARA KRISTALON vodotopiva NPK gnojiva namijenjena su prihrani biljaka preko sustava za navodnjavanje, a formulacija Kristalon Special 18-18-18 može se primijeniti i folijarno. Kompletan asortiman pogodan je za ukrasno bilje, voće i povrće u vanjskoj proizvodnji i zaštićenim prostorima. Označeni su različitim bojama za lakše raspoznavanje i vrijeme primjene ovisno o fenofazi biljke.

Primjenom  BIO UNIMER organskih peletiranih gnojiva s izuzetno visokim sadržajem organske tvari i hranjiva pokrivaju se potrebe kultura, a ujedno zadovoljava interes poljoprivrednika za zaštitom okoliša. Već 7-10 dana nakon gnojenja hranjiva su dostupna korijenu sadnice, a glavna im je karakteristika ravnomjerno otpuštanje hranjiva prema potrebama biljke.

U Colić Trade prepoznali smo Vaše potrebe te smo u svoj asortiman uključili najkvalitetnije proizvode za biljnu proizvodnju. Specijaliziranom ponudom pokrivamo asortiman za konvencionalnu proizvodnju, ali isto tako i proizvode s EKO CERTIFIKATOM. Jer samo najbolje je dovoljno dobro.
Share This
%d blogeri kao ovaj: