Microsol Ferromax

ORGANSKO NP GNOJIVO DEHIDRIRANI GNOJ PERADI (S) (7,5) S BOROM (B), ŽELJEZOM (FE) I CINKOM (ZN)
Pakiranja: 25-500 kg
Fizički oblik: mini peleti
Proizvod dobiven samo od onih organskih dušičnih gnojiva koji su „dozvoljeni u ekološkoj poljoprivredi“.
MICROSOL FERROMAX je organsko NP gnojivo s dušikom i fosforom iz prirodnih izvora, koje sadržava sumpor i željezo s učinkom zakiseljavanja i ozelenjavanja.

Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

MICROSOL FERROMAX je organsko NP gnojivo s dušikom i fosforom iz prirodnih izvora, koje sadržava sumpor i željezo s učinkom zakiseljavanja i ozelenjavanja. Interakcija između zrelih organskih komponenti, prisutnih u velikim količinama, i onih mineralnih omogućuje prirodnu zaštitu željeza i sumpora, tako da se zakiseljavanje tla i posljedično folijarno ozelenavanje odvijaju postepeno.
Visoka prisutnost organskog ugljika u humificiranom obliku omogućuje dokazanu prirodnu zaštitu, mikro i mezohranjivu (Fe, Zn, S i B), zahvaljujući stvaranju veza s humatima, koji nisu topljivi u vodi, zbog čega su biljci dostupni na duže vrijeme, u skladu s njihovim potrebama ishrane. U tlu, njihova netopljivost u vodi predstavlja pravu prednost. MICROSOL FERROMAX, zahvaljujući svojstvu stvaranja optimalnih pH uvjeta na razini rizosfere, može otključati mnoge hranjive tvari blokirane zbog prekomjerne bazičnosti mnogih poljoprivrednih tala i staviti ih na raspolaganje biljkama. MICROSOL FERROMAX može zamijeniti godišnju ishranu željeznim sulfatom, bilo zasebno ili sa stajskim gnojem.

UDJELI
Organski dušik (N) 2%
Fosforov pentoksid (P2O5) ukupno 3%
Sumporov trioksid (SO3) Ukupno 7,5%
Bor (B) ukupno 0,01%
Željezo (Fe) ukupno 10%
Cink (Zn) ukupno 0,01%
Organski ugljik (C) biološkog podrijetla 15%

Dodatne informacije

Težina 25 kg
Share This
%d blogeri kao ovaj: