YaraVita Mediterano

[YARA VITA MEDITERANO – N, P, Mg, B, Zn] Nahranite svoje masline i vinograde novom generacijom vrhunskih folijarnih gnojiva YaraVita Mediterano i one će vam uzvratiti vrhunskim prinosom.

Opis

YaraVita Mediterano sadrži poboljšivače usvojivosti, primječivosti, natopljenosti, suspenzije čime je osiguran unos i iskorištenost dodatnih hranjiva putem lista. Ujedno su YaraVita jedna od najkoncentriranijih folijarnih gnojiva na tržištu, što ih čini ekonomski izrazito povoljnim, jer jednom litrom YaraVita gnojiva dajemo puno veću količinu čistog hranjiva od većine proizvoda na tržištu!

YaraVita Mediterano je kombinacija najvažnijih hranjiva za poboljšanje cvatnje kod većine mediteranskog voća i povrća. Sadrži značajnu količinu magnezija, bora i cinka, te je idealan za aplikaciju prije cvatnje, da poboljšamo cvatnju i oplodnju, kao i za primjenu nakon berbe voćaka, da pojačamo koncentraciju mikro elemenata u voćkama za sljedeću sezonu.

Sa ciljanom folijarnom gnojidbom, temeljenoj na specifičnim proizvodima kao što su makro i mikro elementi neophodni za fiziološke procese u biljci, možemo postići više nego zadovoljavajuće rezultate uz relativno male troškove te značajno povećati prinos!

Preporučena primjena: 5-10 l/ha na maslinama, u voćnjacima, vinogradima, plodovitom povrću i voću prije i nakon cvatnje, te nakon berbe, a prije opadanja lišća.

Share This
%d blogeri kao ovaj: