Već više od 100 godina BVB Podloge su Vaš su  stručnjak za najbolje podloge. Dugogodišnje iskustvo, moderni proizvodni pogoni i težnja za savršenstvom osigurava da su BVB Supstrati preteča u svom polju. Kvaliteta BVB supstrata glavi su prioritet. Moderni objekti u kojima razvijaju i poboljšavaju proizvodnju postavili su trend i ljestvicu vrlo visoko, a znanje im je pokretačka snaga.

BVB Substrates posjeduju dva laboratorija u Nizozemskoj  dio KEKKILÄ-BVB koji su  potpuno opremljeni modernom tehnologijom za ispitivanje kvalitete.  Laboratoriji su sposobni provoditi temeljite analize sirovina pomoću najsuvremenije opreme. Također posjeduju probni staklenik  u kojem imaju proizvodnju i sve njihove sirovine i supstrati podvrgnuti su strogim ispitivanjima. Sve ove kvalitete čine BVB Podloge pouzdanim i specijali žiriranim partnerom u vašem sektoru.

BVB TopClean je organski i stabilan pokrivni sloj sječke koja dodavanjem na površinu lonca sprječava stvaranje mahovine i korova.  Ova sječka posebno je prikladna za upotrebu u rasadnicima drveća, za ukrasne biljke kao i za borovnice. BVB TopClean temeljito je testiran u laboratorijima  i u svakodnevnom korištenju u rastućem okruženju uzgajivača.

OSOBINE PROIZVODA

BVB TopClean potpuno je siguran pokrov koji ne šteti usjevima, a ima višestruke benefite.

  1. Korištenjem BVB TopClean smanjuje isparavanje vlage iz podloge. Uzmite u obzir pri planiranju učestalost navodnjavanja
  2. BVB TopClean tvori stabilan i čvrst pokrovni materijal koji je otporan na vjetrovite vremenske uvjete, a stabilan je i tijekom transporta
  3. Jednostavan za korištenje u posudi kao i uzgoj na otvorenom tlu.
  4. BVB TopClean može se lako mehanički obraditi strojevima koji se koriste u uzgoju lončanica
  5. Nakon navodnjavanja gornji sloj prelazi u čvrstu strukturu koja se ne prosipava i područje oko posude ostaje uredno i čisto
  6. Svaki lonac prekrijte slojem BVB-a TopClean u ujednačenom sloju od najmanje 1,5 cm. Taj pokrivni sloj zauzima otprilike 10% volumena lonca. Ovu činjenicu uzmite u obzir pri dodavanju gnojiva u posude. Količina gnojiva koja se dodaje možda će morati biti prilagođena.

Pakiranje:  Bala 4060 L ili vreće od 70 L

Sastav

50% stabilna kora (prelivna kora 4/8)

50% drvena kora

EC: <0,5

pH: 4,5 – 5,0

Nema fiksiranja dušika  u kombinaciji korištenja s konvencionalnim gnojivima.

Proizvođači navode kako korištenjem BVB TopClean organskog pokrivnog sredstva štede novac jer nema dodatnog rada vezanog iz suzbijanje korova. Spriječeno je i prosipanje podloge prilikom pomicanja posuda. Tako polja, kolica i kamioni ostaju čisti.

Share This
%d blogeri kao ovaj: